dimarts, 9 de juny del 2015

Pastís de maduixes i kiwi:


Per fi... sembla que de nou em poso a escriure, aquests mesos del 2015 han estat plens de canvis i molta feina, a veure si d’una vegada reprenc el blog. Espero retrobar-vos a tots.
Per començar una mica de dolç, com a mi m’agrada, en aquest cas una adaptació d’una recepta de blondie i un pa de pessic standard.


INGREDIENTS:

150 g de farina
1 cp llevat
1 cp bicarbonat
120g mantega
150 g sucre
2 ous
180 ml llet (mesclada amb una cullerada de suc de llimona 5 minuts abans)
1 kiwi
Maduixes
1 tauleta de xocolata blanca


PREPARACIÓ:

Mesclem  una cullerada de llimona amb la llet per a que qualli. Mentre reposa posem els ous en un bol i els mesclem amb el sucre. Afegim primer la mantega, els ingredients secs després i per últim la llet.

Netegem, pelem i tallem a daus les fruites i ho afegim a la mescla. Trenquem la xocolata a trossets i l’enfarinem (per a que no acabi tota al fons del pastís), ho mesclem tot  fins a que resulti una massa homogènia i ho posem en un motlle prèviament untat amb una mica de mantega  o oli i farina per a que no s’enganxi (o si teniu esprai antiadherent)


Al forn uns 20-25 minuts o fins a que estigui daurat. I a gaudir-lo. Va quedar molt esponjós i suau, a més, si la fruita és ben madura podem reduir una mica la quantitat de sucre.



1 comentari: