Per fi... sembla que de nou em poso a
escriure, aquests mesos del 2015 han estat plens de canvis i molta feina, a
veure si d’una vegada reprenc el blog. Espero retrobar-vos a tots.
Per començar una mica de dolç, com a mi m’agrada,
en aquest cas una adaptació d’una recepta de blondie i un pa de pessic standard.
INGREDIENTS:
150 g de farina
1 cp llevat
1 cp bicarbonat
120g mantega
150 g sucre
2 ous
180 ml llet (mesclada amb una cullerada de suc
de llimona 5 minuts abans)
1 kiwi
Maduixes
1 tauleta de xocolata blanca
PREPARACIÓ:
Mesclem una cullerada de llimona amb la llet per a que
qualli. Mentre reposa posem els ous en un bol i els mesclem amb el sucre.
Afegim primer la mantega, els ingredients secs després i per últim la llet.
Netegem, pelem i tallem a daus les fruites i ho afegim a la mescla. Trenquem la xocolata a trossets i l’enfarinem (per a que no acabi tota al fons del pastís), ho mesclem tot fins a que resulti una massa homogènia i ho posem en un motlle prèviament untat amb una mica de mantega o oli i farina per a que no s’enganxi (o si teniu esprai antiadherent)
Al forn uns 20-25 minuts o fins a que estigui daurat. I a gaudir-lo. Va quedar molt esponjós i suau, a més, si la fruita és ben madura podem reduir una mica la quantitat de sucre.
Té pinta de ser molt bo. M'anoto la recepta!
ResponElimina