diumenge, 12 de juliol de 2015

Alvocats gratinats:

Si, si, gratinats!! La idea  va sorgir d’un grup de cuina del facebook (perdoneu no puc ser més precisa per què fa un tems i no recordo exactament d’on va sorgir la recepta original). Jo la he adaptat als meus gustos i al que tenia a la nevera. Vindria a ser com uns ous al plat però en lloc de cassoleta amb un alvocat.


INGREDIENTS (PER A 4):

2 alvocats grans (no cal que estiguin molt madurs, de fet si son una mica durs millor)
4 ous (millor de talla M o petits )
Formatge ratllat
Pernil salat (això al gust de cadascú, pot ser amb pèsols, amb verdures, xoricet... o sense res més).


PREPARACIÓ:

Tallem els alvocats per la meitat i traiem l’os. Amb una cullereta fam el forat una mica més gran. Els posem en una safata per al forn, posem un ou a cadascú i ho salpebrem. Afegim la resta d’ingredients (jo ho he fet una vegada amb pernil i una altre sense cap ingredient extra), posem un rajolí d’oli i ho cobrim amb formatge ratllat.

Ho posem al forn amb el grill posat i ho deixem entre 5 i 15 minuts (no puc ser més especifica dependré de la mida dels alvocats i de la potència del forn) fins a que estigui daurat (i l’ou s’haurà cuit.


NOTES:









Sembla una combinació rara però està molt bo. No feu cas a la guranició que es veu a la foto ;p


Ja he arreglat advocats i alvocats, perdoneu l'error

2 comentaris: