dijous, 3 d’octubre del 2013

Carbassa agredolça:




Un altre plat sicilià, la veritat és que a la recepta original posava que fessis els trossos greuixuts, jo no ho vaig fer i es va sesfer tot, millor fer talls de 1cm de gruix. Més que un plat, jo crec que seria un acompanyament, la veritat és que és un sabor curiós però estava molt bo.

INGREDIENTS:

1 carbassa petita
1 gra d'all
1 got petit de vinagre
1 cs sucre
1 pessic de canyella
fulles de menta
oli

PREPARACIÓ:


Tallem la carbassa a rodanxes (de un cm de gruix!) i les fregim en oli abundant junt amb l'all sencer (aquest l'hem de treure en quant es dauri, per que sinó amargarà). Un cop fregides totes les rodanxes les escorrem de l'excés doli. Posem la paella al foc altre cop, però amb molt poc oli, posem la carbassa, afegim el sucre, la menta picada i la canyella. Remenem bé, amb compte i afegim el vinagre. Tapem i als pocs minuts apaguem el foc.


1 comentari:

  1. Ayer hice la pasta a la Norma estrictamente como lo dices en la receta, quizás la pasta un poco más ancha. Fue un éxito, estaba buenísima, felicidades por la receta.

    Juana

    ResponElimina