divendres, 5 de desembre del 2014

Llenties

Ara que sembla que començà a fer fresqueta, un plat de cullera... Llenties, en aquest cas amb verdures i sense gens de feina.

INGREDIENTS:

1 pot de llenties
1 llauna de tomàquet triturat
1 pastanaga
½ carbassó
1 nap o xirivia
1 ceba
1 patata

PREPARACIÓ:
Tallem la ceba molt fina (en el meu cas la trituro amb el turmix per a que quedi casi puré. Escalfem una cassola amb oli d’oliva i un cop calent li afegim la ceba, baixem el foc. Mentre es va daurant pelem i tallem les verdures a daus. també li podem afegir un gra d'all si ens agrada.

Quan  la ceba estigui daurada afegim les verdures, les llenties escorregudes i el tomàquet triturat. Salpebrem i cobrim la cassola amb caldo vegetal.


Ho deixem a foc lent que faci xup xup fins a que s’evapori el líquid i a menjar.




1 comentari: