dijous, 19 de setembre del 2013

Cupcakes de Snikers

 L'altre dia vaig trobar aquesta recepta del blog de “Objetivo: cupcake perfecto”, la veritat és que van quedar molt bons, però vist el post del blog pensava que serien molt molt bons. La veritat és que potser tenia massa expectatives però a la gent que els va provar li van semblar molt bons.

INGREDIENTS (per a uns 15 cupcakes):

60 ml oli d'oliva
17'g sucre
115g farina
50g cacau en pols
3 cullerades generoses de crema de cacauet (“mantequilla de cachuete”)
1,5 cp llevat
75 g llet (jo vaig utilitzar batut de soja)
1 ou gran
1 cp extracte de vainilla
75 ml aigua bullint
8 snikers (tallats a trossets)


Per a la cobertura:

6 cs crema de cacauet
200 g mantega
200g sucre glassa
150g xocolata negra



PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules.

En un bol, tamisem la farina, el caca i el llevat. Ho reservem. En un bol, batem l'oli, el sucre i l'ou fins a que estiguin ben integrats. Afegim la crema de cacauet batem. Afegim ara la mescla de les farina i cacau. Un cop la mescla sigui homogènia afegim la llet, i la vainilla, després afegim els Snikers a trossets i acabem de remenar bé.

Repartim la massa a les càpsules i ho posem al forn uns 20 minuts.





Per a preparar la cobertura barregem la mantega a temperatura ambient i el sucre (amb la batedora, primer lent i després 5 minuts a màxima velocitat per a que augmenti el seu volum). Afegim després la xocolata fosa (ho podem fer a poc a poc al microones). Després afegim la crema de cacauet i ho batem tot fins a aconseguir una crema homogènia.

Quan els cupcakes estiguin freds podem decorar amb la crema (Mentre la podem guardar a la nevera per a que agafi cos).

Amb aquesta quantitat, a mi em va sobrar crema, però dependrà de la decoració.












NOTES:

Per fi he deixat de batre a mà la crema de mantega, ja fa uns mesos que em vaig comprar una batedora senzilleta però eficaç (de fet, la massa de les cupcakes la segueixo batent a mà)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada