dijous, 17 d’octubre del 2013

Cupcakes de maduixa

Per seguir en la línia de les últimes receptes dolces, avui unes magdalenes del llibre “Objetivo: cupcake perfecto”, unes magdalenes de maduixa, que no porten maduixes naturals, però tot i això van quedar molt bones.

INGREDIENTS:

115 g mantega
220 g sucre
3 ous
220 g farina
1,5 cp llevat
120 ml llet semidesnatada (jo no en tenia i vaig fer la meitat de desnatada i l'altre meitat batut de soja)
4 cs cacau instantani sabor maduixa (Nesquik de fresa)
Colorant rosa intens (opcional)

Per a la crema:

250 g mantega
400 g sucre glassa
3 cs cacau instantani sabor maduixa (Nesquik de fresa)
60 ml de llet semidesnatada

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180ª i preparem una safata amb les càpsules per als cupcakes.



Batem la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre fins que quedin integrats, després afegim a poc a poc els ous. En un got mesclem el cacau amb la llet. Tamisem la farina i afegim la meitat a la mescla mantega-sucre, després incorporem la llet i més tard la resta de farina i el llevat. Ho mesclem bé fins a aconseguir una mescla homogènia (si ho volem de color, ara és el moment d'afegir el colorant en pasta).


Repartim la mescla en les càpsules i ho posem al forn uns 20-25 minuts.


Per preparar la crema mesclem el cacau amb la llet i ho barregem amb la resta d'ingredients. Ho batem bé a velocitat baixa (la massa jo la mesclo a mà, però la crema amb la batedora) durant uns 4-5 minuts i després uns minuts m,és a velocitat alta fins que la crema agafi cos.









































NOTES:

Si busqueu el llibre o el blog de la Alma Obregón trobareu una decoració molt bonica per aquests cupcakes, amb carbó de suvre. En el meu cas, les vaig decorar amb unes roses de fondant.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada