Per seguir en la línia de les últimes
receptes dolces, avui unes magdalenes del llibre “Objetivo: cupcake
perfecto”, unes magdalenes de maduixa, que no porten maduixes
naturals, però tot i això van quedar molt bones.
INGREDIENTS:
115 g mantega
220 g sucre
3 ous
220 g farina
1,5 cp llevat
120 ml llet semidesnatada (jo no en
tenia i vaig fer la meitat de desnatada i l'altre meitat batut de
soja)
4 cs cacau instantani sabor maduixa
(Nesquik de fresa)
Colorant rosa intens (opcional)
Per a la crema:
250 g mantega
400 g sucre glassa
3 cs cacau instantani sabor maduixa
(Nesquik de fresa)
60 ml de llet semidesnatada
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180ª i preparem
una safata amb les càpsules per als cupcakes.
Batem la mantega (a temperatura
ambient) amb el sucre fins que quedin integrats, després afegim a
poc a poc els ous. En un got mesclem el cacau amb la llet. Tamisem la
farina i afegim la meitat a la mescla mantega-sucre, després
incorporem la llet i més tard la resta de farina i el llevat. Ho
mesclem bé fins a aconseguir una mescla homogènia (si ho volem de
color, ara és el moment d'afegir el colorant en pasta).
Repartim la mescla en les càpsules i
ho posem al forn uns 20-25 minuts.
Per preparar la crema mesclem el cacau
amb la llet i ho barregem amb la resta d'ingredients. Ho batem bé a
velocitat baixa (la massa jo la mesclo a mà, però la crema amb la
batedora) durant uns 4-5 minuts i després uns minuts m,és a
velocitat alta fins que la crema agafi cos.
NOTES:
Si busqueu el llibre o el blog de la
Alma Obregón trobareu una decoració molt bonica per aquests
cupcakes, amb carbó de suvre. En el meu cas, les vaig decorar amb
unes roses de fondant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada