Fa un temps, amb el diari van sortir tot
d'estris i decoracions per a rebosteria, també va sortir un llibre amb
receptes de postres de la Mey Hofmann. D'aquest llibre he tret la recepta
i he de dir que per una vegada ho he seguit tot al peu de la lletra.
Per a la decoració vaig fer servir una
crema de formatge (amb la recepta de l'Alma Obregón que ja he fet servir
algunes vegades)
INGREDIENTS:
125 g farina
un pessic de sal
1 cp bicarbonat
1cp llevat
1 cp canyella en pols
1 ou
75 ml oli
65 g sucre moreno
65 g sucre
100 g carbassa cuita (aproximadament 250 g
de carbassa en cru)
35 g nous
PREPARACIÓ:
Tallem la carbassa en daus i l'emboliquem
amb paper d’alumini, ho cuinem al forn a 200º durant 25 minuts.
Deixem refredar la carbassa i recuperem la
polpa amb una forquilla o una cullera (aquesta polpa de carbassa cuita és la
que hem de pesar per a utilitzar els 100g).
Tamisem la farina en un bol amb la sal, el
llevat, el bicarbonat i la canyella. A part batem l'ou amb el sucre. Afegim la
mescla anterior de farina a poc a poc i batem bé.
Finalment afegim l'oli, la carbassa i les
nous (jo les vaig posar trossejades petites).
Ho posem en motlles i al forn durant
17 minuts a 160º.
NOTES:
Sona rar lo dels 17 minut però vaig pensar
que al tractar-se d'algú que és director d'una escola de rebosteria ho posaria
per algun motiu, així que jo ho vaig seguir al peu de la lletra, i va sortir
molt bo.
Jo ho vaig decorar amb crema de formatge i
llest per a menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada