dimarts, 31 de desembre del 2013

Muffin de Carbassa:


Fa un temps, amb el diari van sortir tot d'estris i decoracions per a rebosteria, també  va sortir un llibre amb receptes de postres de la  Mey Hofmann. D'aquest llibre he tret la recepta i he de dir que per una vegada ho he seguit tot al peu de la lletra.

Per a la decoració vaig fer servir una crema de formatge (amb la recepta de l'Alma Obregón que ja he fet servir algunes vegades)


INGREDIENTS:

125 g farina
un pessic de sal
1 cp bicarbonat
1cp llevat
1 cp canyella en pols
1 ou
75 ml oli
65 g sucre moreno
65 g sucre
100 g carbassa cuita (aproximadament 250 g de carbassa en cru)
35 g nous


PREPARACIÓ:


Tallem la carbassa en daus i l'emboliquem amb paper d’alumini, ho cuinem al forn a 200º durant 25 minuts.

Deixem refredar la carbassa i recuperem la polpa amb una forquilla o una cullera (aquesta polpa de carbassa cuita és la que hem de pesar per a utilitzar els 100g).

Tamisem la farina en un bol amb la sal, el llevat, el bicarbonat i la canyella. A part batem l'ou amb el sucre. Afegim la mescla anterior de farina a poc a poc i batem bé.

Finalment afegim l'oli, la carbassa i les nous (jo les vaig posar trossejades petites).

Ho posem en motlles  i al forn durant 17 minuts a 160º.


NOTES:

Sona rar lo dels 17 minut però vaig pensar que al tractar-se d'algú que és director d'una escola de rebosteria ho posaria per algun motiu, així que jo ho vaig seguir al peu de la lletra, i va sortir molt bo.


Jo ho vaig decorar amb crema de formatge i llest per a menjar.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada