En aquest cas vaig seguir una recepta
de l'Alma Obregón, del llibre “Objetivo: tarta perfecta”.
INGREDIENTS:
4 ous grans
200 g sucre
200 g farina
2 cullerades de canyella en pols
200 ml oli
2 cp llevat
2 pomes grans ( o 3 de mida normal o
petit)
Per a la cobertura:
125 g mantega
300 g sucre glassa
125 g formatge d'untar (tipus
“Philadelphia”)
3 cullerades de llet
canyella
PREPARACIÓ:
Preparem el forn i els motlles que anem
a utilitzar, en el meu cas, com que volia fer dos pisos i no tinc dos
motlles de la mateixa mida, vaig fer dues tongades de pastís.
Per a la cobertura, batem el sucre amb
la mantegaa velocitat alta, incorporem la llet poc a poc i el
formatge, afegim també una mica de canyrlla al gust. Omplim la part
superior d'una de les bases i posem l'altre a sobre. Cobrim tot el
pastís (laterals inclosos) amb la crema fins a qeu quedi una capa
llisa i decorem al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada