diumenge, 27 d’abril del 2014

Pollastre al forn a la llimona




Des de que tinc vitroceràmica, hi ha plats que he hagut de canviar, ja que la vitro només escalfa el radi del foc en concret, amb lo qual, si la cassola és més gran, només es fa pel centre, total, que per a fer pollastre per a molts ja bo em va bé fer-ho a la cassola per que és massa gran, així qua vaig decidir utilitzar el forn per altres coses que u no siguin els pastissos i les magdalenes.

INGREDIENTS:

3 o 4 patates pelades i tallades en lamines fines
1 pollastre sencer i net
sal, pebre i herbes al gust
1 llimona
4 alls
oli d'oliva
1/2 got de vi blanc

PREPARACIÓ:

Salpebrem el pollastre per dins i per fora, col·loquem mitja llimona, els alls i l'altre meitat de la llimona.. lliguem el pollastre per a que no s'obri.
Preparem el forn a 180º amb calor a dalt i a baix, tallem les patates i les col·loquem al fons de la safata (si són molt gruixudes, les podem fregir lleugerament en una paella abans)

posem el pollastre sobre el llit de patates, una mica d'oli per sobre i ho reguem amb el vi.

Ho deixem al forn quasi una hora o fins a que la pell estigui daurada.



NOTES:


Queda amb bastant gust a llimona, si no es vol tan fort, es pot fer amb menys llimona i altres verdures a l'interior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada