Ara que sembla que començà a fer fresqueta, un
plat de cullera... Llenties, en aquest cas amb verdures i sense gens de feina.
INGREDIENTS:
1 pot de llenties
1 llauna de tomàquet triturat
1 pastanaga
½ carbassó
1 nap o xirivia
1 ceba
1 patata
PREPARACIÓ:
Tallem la ceba molt fina (en el meu cas la
trituro amb el turmix per a que quedi casi puré. Escalfem una cassola amb oli d’oliva
i un cop calent li afegim la ceba, baixem el foc. Mentre es va daurant pelem i
tallem les verdures a daus. també li podem afegir un gra d'all si ens agrada.
Quan la
ceba estigui daurada afegim les verdures, les llenties escorregudes i el
tomàquet triturat. Salpebrem i cobrim la cassola amb caldo vegetal.
Ho deixem a foc lent que faci xup xup fins a
que s’evapori el líquid i a menjar.
Llenties amb verduretes, ummmm ¡que bones!!
ResponElimina