Aquests dies estic provant coses noves, i
seguint el que feia ma mare quan jo era petita, estic intentat fer iogurts a
casa (sense iogurtera)
INGREDIENTS:
Llet sencera
1 iogurt
5 o 6 pots per a iogurts (jo vaig utilitzar els
pots de vidre de Danone)
Olla pressió
PREPARACIÓ:

Jo ho vaig fer al vespre i al matí següent ho
vaig posar a la nevera.
NOTES:
Tot i que en teoria es pot fer amb qualsevol
tipus de llet, a mi m’han quedat una mica líquids, la recomanació de ma mare és fer-ho amb llet concentrada (he de buscar que
és exactament i on trobar-ho), a títol personal, em van quedar molt millor amb
llet sencera que no pas amb desnatada.
Tot és provar-ho i si algú te alguna idea per
a millorar la textura envieu comentaris!!!
Al lidl he trobat llet evaporada, que es mes concentrada. Vaig tornar a fer-los amb una mescla de llet evaporada i llet sencera i van quedar cremosos
ResponElimina