Recepta que vaig veure fer a Sicilia
(aques estiu m'he fet un fart de menjar pasta a la Norma), molt bona la veritat.
INGREDIENTS:
500 g espaguetis o pasta (jo vaig fer
penne)
800 g de tomàquet madur pelat i
triturat (jo vaig mesclar pelat natural en llauna i tomàquet
natural)
200 g Formatge ratllat (millor pecorino
o similar)
2 alberginies
3 grans d'all
1 ceba gran
oli, alfàbrega, sal
PREPARACIÓ:
Tallem les alberginies a daus i les
deixem en aigua salada en un bol durant una hora
aproximadament.Mentrestant preparem la salsa; tallem la ceba ben
petita, l'all i pelem i tallem els tomàquets. Salem i sofregim la
ceba a poc a poc, després afegim l'all, el tomàquet i l'alfàbrega.
Ho deixem fent xup xup a foc lent una bona estona (jo vaig deixar-ho
una mica més de una hora.
Preparem la pasta, la bullim.
Mentrestant , escorrem les alberginies i les assequem, les fregim en
oli abundant, les reservem per quan anem a servir i la salsa ja
estigui feta.
Quan ho tinguem tot, posem la pasta en
una safata, afegim la meitat del formatge i ho remenem tot per a que
es fongui amb la calor de la pasta. Mesclem la salsa amb lalberginia
i cobrim la pasta amb la salsa. Posem formatge i decorem amb
alfàbrega.
Ummm, ho recordó, sencill pero saboros. Ramiro
ResponEliminahe hecho esta receta, pero pensé que sería un poco insulsa y le añadí un poco de carne de butifarra. Quedo muy bueno, pero me di cuenta de que hubiese estado bien sin la carne. lo probare tal como dices. Me gustaría encontrar mas recetas de primeros y segundos platos.
ResponEliminaJuana
Tienes razon, deberia poner mas prmeros y segundos plars, pero me lio y siempre me pueden los postres!
Elimina