dijous, 26 de setembre del 2013

Pasta a la Norma

Recepta que vaig veure fer a Sicilia (aques estiu m'he fet un fart de menjar pasta a la Norma), molt bona la veritat.



INGREDIENTS:

500 g espaguetis o pasta (jo vaig fer penne)
800 g de tomàquet madur pelat i triturat (jo vaig mesclar pelat natural en llauna i tomàquet natural)
200 g Formatge ratllat (millor pecorino o similar)
2 alberginies
3 grans d'all
1 ceba gran
oli, alfàbrega, sal


PREPARACIÓ:

Tallem les alberginies a daus i les deixem en aigua salada en un bol durant una hora aproximadament.Mentrestant preparem la salsa; tallem la ceba ben petita, l'all i pelem i tallem els tomàquets. Salem i sofregim la ceba a poc a poc, després afegim l'all, el tomàquet i l'alfàbrega. Ho deixem fent xup xup a foc lent una bona estona (jo vaig deixar-ho una mica més de una hora.

Preparem la pasta, la bullim. Mentrestant , escorrem les alberginies i les assequem, les fregim en oli abundant, les reservem per quan anem a servir i la salsa ja estigui feta.

Quan ho tinguem tot, posem la pasta en una safata, afegim la meitat del formatge i ho remenem tot per a que es fongui amb la calor de la pasta. Mesclem la salsa amb lalberginia i cobrim la pasta amb la salsa. Posem formatge i decorem amb alfàbrega.















3 comentaris:

  1. Ummm, ho recordó, sencill pero saboros. Ramiro

    ResponElimina
  2. he hecho esta receta, pero pensé que sería un poco insulsa y le añadí un poco de carne de butifarra. Quedo muy bueno, pero me di cuenta de que hubiese estado bien sin la carne. lo probare tal como dices. Me gustaría encontrar mas recetas de primeros y segundos platos.

    Juana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tienes razon, deberia poner mas prmeros y segundos plars, pero me lio y siempre me pueden los postres!

      Elimina