dijous, 24 d’octubre del 2013

Pastís d'Oreo

Més coses dolces (no puc evitar-ho, m'agrada fer pastissos i magdalenes), també una recepta de la Alma Obregón. Va quedar un pastís molt bo i esponjós amb gust de Oreo però sense ser embafador.




INGREDIENTS:

50 g mantega
25 g sucre
100 g galetes Oreo (entre la massa, el farcit i la decoració són 2 paquets d'Oreo)


Per al farcit:

300g formatge cremós (tipus Philadelphia)
250 g formatge mascarpone
160 g sucre
1 cs farina
3 ous
50 ml nata per muntar
10 galetes Oreo triturades (jo les vaig posara la picadora però també es pot fer amb el corró a mà)

Per la decoració:

150-200 ml de nata per a muntar (jo vaig utilitzar la resta del pot que havia usat per al farcit)
Sucre Glas
Galetes Oreo



PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180ª i preparem el motlle; en la recepta original posava de fer-ho amb esprai desemmotllant però jo de moment no en tinc (tot i que tinc ganes de provar a veure si va bé) així que vaig folrar el motlle amb paper de forn.


Per a la bese triturem les galetes i les barregem amb el sucre i la mantega, amb la pasta que obtenim, posem una capa fina a la base del motlle i ho deixem refredara la nevera fins que quedi dur.

Mentrestant preparem el farcit. En un bol gran batem els dos formatges amb el sucre i la farina fins aconseguir una mescla homogènia, anem afegint de una en un els ous, afegim la nata i les Oreo triturades i mesclem bé a velocitat baixa. Omplim el motlle amb aquesta mescla i ho posem al forn durant 15 minuts a 180ª, i després a 120\ durant uns altres 60-70 min (fins que la superficie hagi quallat.

Ho traiem del forn i ho desemmotllem quan estigui fred i ho posem a la nevar unes 6 hores.




Per a la decoració montem la nata amb el sucre i decorem per sobre el pastís amb aquesta i les galetes senceres.












3 comentaris:

  1. Jo en tinc, d'esprai de desemmotllar, perquè va bé per al fondant, perquè així no cal posar sucre glas o maicena al marbre. Si vols te'l deixo un dia i el proves. He de reconèixer que ho he provat amb els pastissos i va molt bé.

    ResponElimina
  2. lo he hecho. muy original y muy sabroso. Mis hijos están encantados con tanto pastel. Además lo explicas muy bien y siguiendo las indicaciones de ti receta me salen perfectas, Mi marido esta celoso.

    Juana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchs gracias, me encanta ser de ayuda!!en brebe estoy preparando una receta para los peques!!

      Elimina