Més coses dolces (no puc evitar-ho,
m'agrada fer pastissos i magdalenes), també una recepta de la Alma
Obregón. Va quedar un pastís molt bo i esponjós amb gust de Oreo
però sense ser embafador.
INGREDIENTS:
50 g mantega
25 g sucre
100 g galetes Oreo (entre la massa, el
farcit i la decoració són 2 paquets d'Oreo)
Per al farcit:
300g formatge cremós (tipus
Philadelphia)
250 g formatge mascarpone
160 g sucre
1 cs farina
3 ous
50 ml nata per muntar
10 galetes Oreo triturades (jo les vaig
posara la picadora però també es pot fer amb el corró a mà)
Per la decoració:
150-200 ml de nata per a muntar (jo
vaig utilitzar la resta del pot que havia usat per al farcit)
Sucre Glas
Galetes Oreo
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180ª i preparem
el motlle; en la recepta original posava de fer-ho amb esprai
desemmotllant però jo de moment no en tinc (tot i que tinc ganes de
provar a veure si va bé) així que vaig folrar el motlle amb paper
de forn.
Per a la bese triturem les galetes i
les barregem amb el sucre i la mantega, amb la pasta que obtenim,
posem una capa fina a la base del motlle i ho deixem refredara la
nevera fins que quedi dur.
Mentrestant preparem el farcit. En un
bol gran batem els dos formatges amb el sucre i la farina fins
aconseguir una mescla homogènia, anem afegint de una en un els ous,
afegim la nata i les Oreo triturades i mesclem bé a velocitat baixa.
Omplim el motlle amb aquesta mescla i ho posem al forn durant 15
minuts a 180ª, i després a 120\ durant uns altres 60-70 min (fins
que la superficie hagi quallat.
Ho traiem del forn i ho desemmotllem
quan estigui fred i ho posem a la nevar unes 6 hores.
Per a la decoració montem la nata amb
el sucre i decorem per sobre el pastís amb aquesta i les galetes
senceres.
Jo en tinc, d'esprai de desemmotllar, perquè va bé per al fondant, perquè així no cal posar sucre glas o maicena al marbre. Si vols te'l deixo un dia i el proves. He de reconèixer que ho he provat amb els pastissos i va molt bé.
ResponEliminalo he hecho. muy original y muy sabroso. Mis hijos están encantados con tanto pastel. Además lo explicas muy bien y siguiendo las indicaciones de ti receta me salen perfectas, Mi marido esta celoso.
ResponEliminaJuana
Muchs gracias, me encanta ser de ayuda!!en brebe estoy preparando una receta para los peques!!
Elimina