Fa poc em va arribar una consulta sobre els
colorants. Jo els utilitzo molt perquè li
donen certa gràcia i alegria, però només aporten color, per tant es poden
fer totes les receptes sense ells.
Actualment jo utilitzo colorants en pasta de
la marca Wilton (vaig tenir la sort que em van regalar un pack amb molts colors
fa dos Nadals), però si vols tenir un bon assortit, has de fer una petita inversió (tot i que duren molt perquè no s'utilitza gaire quantitat).
Per a qui no en tingui i vulgui començar, la marca Vahiné té uns paquets de 3
tubs de colorant líquid que es poden trobar a tots els supermercats, que són
els que utilitzava abans de que sortís
el boom de la rebosteria; no queden tan intensos de color però per començar són
fàcils de trobar i porten els tres colors bàsics.
Pel que vaig veure fa poc, el LIDL també sestà
posant les piles (jo vaig trobar un paquet amb essències diferents molt bé de
preu), així que potser també deu tenir colorants.
També dir que la blog de “Maria Lunarillos” la
setmana passada va sortir un post dels diferents tipus de colorants, curt però
aclaridor.
El problema del colorant líquid és que té menys potència i, per tant, acaba sent millor comprar-ne en pasta.
ResponEliminaPD. Que mona la Rita :)
ResponElimina