dimecres, 6 de novembre del 2013

Colorants:





Fa poc em va arribar una consulta sobre els colorants. Jo els utilitzo molt  perquè li donen certa gràcia i alegria, però només aporten color, per tant es poden fer  totes les receptes sense ells.




Actualment jo utilitzo colorants en pasta de la marca Wilton (vaig tenir la sort que em van regalar un pack amb molts colors fa dos Nadals), però si vols tenir un bon assortit, has de fer una petita inversió (tot i que duren molt perquè no s'utilitza gaire quantitat). Per a qui no en tingui i vulgui començar, la marca Vahiné té uns paquets de 3 tubs de colorant líquid que es poden trobar a tots els supermercats, que són els que utilitzava  abans de que sortís el boom de la rebosteria; no queden tan intensos de color però per començar són fàcils de trobar i porten els tres colors bàsics.



Pel que vaig veure fa poc, el LIDL també sestà posant les piles (jo vaig trobar un paquet amb essències diferents molt bé de preu), així que potser també deu tenir colorants.


També dir que la blog de “Maria Lunarillos” la setmana passada va sortir un post dels diferents tipus de colorants, curt però aclaridor.

2 comentaris:

  1. El problema del colorant líquid és que té menys potència i, per tant, acaba sent millor comprar-ne en pasta.

    ResponElimina