En fi, divagacions a part, va resultar de casualitat unes
magdalenes molt vistoses i que a més la massa va quedar molt bona i esponjosa.
INGREDIENTS:
Per a la massa:
60 ml d’oli d’oliva
160 g sucre
1 ou
1 cs cacau sense sucre
1 cp colorant en pasta (si les voleu vermelles)
1 i ½ cp extracte de vainilla
125 ml llet (en aquest cas si que vaig fer servir llet de
vaca i sencera)
150 g farina
½ cp bicarbonat
1 cp vinagre blanc
Per a la buttercream:
250g mantega fosa
300 g sucre glassa
2 cs llet
Una mica de xocolata fosa
PREPARACIÓ:
Batem el sucre amb l’oli en un bol i anem afegint l’ou i l’extracte
de vainilla. A part tamisem la farina i el cacau. Anem afegint la farina a la
mescla anterior junt amb la llet (millor anar alternant llet i farina).
En un got a part dissolem el bicarbonat en el vinagre i
mentre encara faci bombolles ho afegim a la massa, quan estigui tot mesclat de
forma homogènia, podem afegir el colorant.
Repartim la mescla en capsules i ho posem al forn a 180º
durant uns 20 minuts. Un cop fets els deixem refredar i mentrestant preparem la
crema de mantega, mesclant amb la batedora el sucre glassa, la mantega i la
llei, i quan hagi pujat una mica, afegim també la xocolata.
Per a la decoració, tallem la part superior de cada cupcakes
pe a que quedi plana, ho cobrim amb una capa de buttercream i les anem ajuntant
de 2 en 2 (una sobre l’altre per a que quedi una forma semblant a una bola.
Cobrim cada bola amb crema de mantega i les decorem
recobrint-les de fondant verd. Afegim uns ulls de sucre i decorem.
NOTES:

Amb el fondant que em sobrava vaig fer una floreta per decorar una altre cosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada