dilluns, 2 de desembre del 2013

Magdalenes de truita de patates



Una cosa boníssima com són les magdalenes i una altre de genial com és la truita de patates, no seria genial trobar-les juntes? Això vaig pensar jo fa uns dides, i la veritat és que la resposta no ha estat unànime, però després d’algunes modificacions crec que ha quedat bé.

Em vaig basar en la recepta del pa de pessic de iogurt, que sempre és un bon comodí per a qualsevol base de pastís


INGREDIENTS:

120 g llet sencera
360g farina
80 g sucre (el primer intent va quedar massa dolç i vaig reduir a la quantitat de sucre)
120 ml oli
1 sobre de llevat
3 ous
Un pessic de sal
Truita de patates tallada a daus petits
Ceba fregida (tipus la que venen a la botiga de menjar de l’Ikea)


PREPARACIÓ:

Mesclem tots els ingredients per a la massa (ous, sucre, farina, oli, llevat i sal) i quan tinguem una massa homogènia li afegim els trossos de truita de patates i la ceba fregida. Jo vaig provar de fer-ho amb ceba i sense i el resultat és molt més bo amb la ceba (també es pot fer sense la ceba i posar-la per sobre quan ho traiem del forn)

Ho posem al forn a 180º durant 20 minuts.






Jo vaig fer servir motlle de Mufin per a que quedessin més grans (i per a que no s'enganxesin vaig fer servir esprai desmotllant). Les  de la foto són fetes amb aquestes proporcions però jo les faria més pujades i afegiria una mica de bicarbonat a la recepta per a que no quedin tan planes.


La veritat és que amb aquestes proves hi ha hagut crítiques per a tot  (bones dolentes, molt bones i molt dolentes), jo crec que s’ha de seguir provant però di algú en fa alguna que em mantingui informada  ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada