diumenge, 20 d’abril del 2014

Mini magdalenes salades (sobrassada i olives)


Per fi una recepta de magdalenes salades. El primer cop que la vaig fer va quedar una mica "soso", per això, tot i basar-me en la recepta original de la web “Mis recetas”, el segon cop vaig modificar les prioporcions per afer magdalenes de sobrassada per una banda i d'olives negres per l'altre.

INGREDIENTS:

100 g mantega
2 ous
55 g sucre
100 g farina
6 g llevat (una cullerada de postre)


65 g olives negres sense os/ 65 g sobrassada


PREPARACIÓ:


Desfem la mantega i la deixem refredar. Mentrestant batem els ous amb el sucre fins a que blanquegin. Afegim la farina tamisada a poc a poc i el llevat, i al final la mantega.
Ho deixem reposar tot a la nevera uns 45-60 minuts.

En el cas de voler fer les mini magdalenes de sobrassada, afegim la sobrassada a la mescla i ho posem en motlles petits preparats per anar al forn. En el cas de les de olives les trinxem i les afegim a la massa, i ja les podem posar al forn, uns 15 minuts a 200ºC.


Les de dalt SOBRASSADA, les de baix OLIVES.
NOTES:


També es poden fer d'altres sabors amb formatge, tonyina pernil, tomàquet sec.. però jo de moment encara no les he probat, tot i que tinc en ment alguna amb tomàquet sec, olives i orenga, ja ho veurem....

1 comentari: