Per fi una recepta de magdalenes
salades. El primer cop que la vaig fer va quedar una mica "soso",
per això, tot i basar-me en la recepta original de la web “Mis
recetas”, el segon cop vaig modificar les prioporcions per afer
magdalenes de sobrassada per una banda i d'olives negres per l'altre.
INGREDIENTS:
100 g mantega
2 ous
55 g sucre
100 g farina
6 g llevat (una cullerada de postre)
65 g olives negres sense os/ 65 g
sobrassada
PREPARACIÓ:
Desfem la mantega i la deixem refredar.
Mentrestant batem els ous amb el sucre fins a que blanquegin. Afegim
la farina tamisada a poc a poc i el llevat, i al final la mantega.
Ho deixem reposar tot a la nevera uns
45-60 minuts.
En el cas de voler fer les mini
magdalenes de sobrassada, afegim la sobrassada a la mescla i ho posem
en motlles petits preparats per anar al forn. En el cas de les de
olives les trinxem i les afegim a la massa, i ja les podem posar al
forn, uns 15 minuts a 200ºC.
Les de dalt SOBRASSADA, les de baix OLIVES. |
NOTES:
També es poden fer d'altres sabors amb
formatge, tonyina pernil, tomàquet sec.. però jo de moment encara
no les he probat, tot i que tinc en ment alguna amb tomàquet sec,
olives i orenga, ja ho veurem....
un aperitivo genial
ResponElimina