diumenge, 13 d’abril del 2014

Patís de remolatxa i xocolata

Aquest patis va sortir per necessitat, és a


dir, tenia remolatxes a la nevera i no sabia que fer-ne, així que desprès de trobar diverses receptes de pastis per Internet , vaig fer una barreja de totes per a fer el pastís de remolatxa i xocolata.

INGREDIENTS:

200 g de remolatxa cuita i triturada

100g de xocolata
125 g de mantega
3 ous
225 g de farina
10 g de llevat (un sobre)
30 g cacau en pols
un pessic de sal

PREPARACIÓ:

Fonem la xocolata poc a poc al microones. En un bol a part mesclem tots els ingredients secs, afegim la mantega, els ous i la remolatxa remenant constantment. Quan tinguem nua massa uniforme, afegim la xocolata fosa poc a poc

Ho posem en un motlle preparat amb mantega per a que no s'enganxi i ho posem al forn uns 45 minuts (queda bastant dens, amb el que necessitarà força temps de forn)

En aquest cas, la presentació deixa bastant que desitjar per que se'm feia tard i vaig sortir de casa amb el pastís encara calent (no vaig calcular que necessitaria tant de temps de forn)

Això si, tot i que de presentació pobre, el gust era de xocolata bastant intens (i dels que podien tirar-se enrere per la remolatxa, ningú es va adonar que la portava).




























2 comentaris:

  1. Hola!

    Escric perquè he provat aquesta recepta dues vegades i no hi ha manera que em surti bé. Entenc que l'espessor és normal, però em queda molt sec, i amb la sequedat es perd totalment el gust de remolatxa que hi pugui haver, i fins i tot el gust de xocolata queda totalment amagat. Alguna idea?

    ResponElimina
  2. Ostres!! Pots intentar canviar una part de la mantega per oli o afegir-hi unes cullerades de iogurt, no pujarà tant però guanyà esponjositat. Si no vols tocar la recepta prova un motlle mes gran i baix,que reduirà el temps de forn , a mes pots envoltar el motlle amb un drap humit durant la cocció per a que el calor es reparteixi uniformament.

    ResponElimina