diumenge, 6 d’abril del 2014

Pastis “Piñata”



Per a continuar amb el pastís de l'anterior entrada, el de la decoració de l'Alien, un pastís tipus “Piñata” (ho sento, no sé quina seria la traducció). Doncs bé, més que una recepta seria un truc o preparació perquè la massa que fem servir pot ser qualsevol que ens agradi. En el meu cas vaig optar pel tradicional pa de pessic de iogurt (amb una mica de pasta de xiclet per a donar una mica de color i acabar el pot que fa temps que tinc per casa), tot i que potser caldria una massa una mica més densa per a que no caigui.

Doncs bé, el que necessitem és un motlle per a fer pastissos en forma de cercle, és dir, que haurem de fer una massa per a dalt, una per a baix (o tallar en dos una placa de pa de pessic) i una altre en forma de cercle (si no tenim motlle per a fer-ho la podem tallar després però a l'Ikea n'hi ha un força gran per uns 7 €)

Es tracta doncs de muntar una capa sobre l'altre, posant el cercle al mig per a poder omplir-ho de caramels, xocolatines o el que vulguem per a que surtin quan tallem el pastís. En el meu cas van ser Lacassitos en un pa de pessic de iogurt amb crema de mantega entre els pisos per a unit-ho tot.


I així queda:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada