dilluns, 24 de març del 2014

Rice Krispi per a modelar figures


El meu últim intent amb el fondant ha sigut molt molt freak, per a un pastís d'aniversari volia fer un alien com el que surt de l'estomac del tripulant a la pel·lícula Alien. Així qua aquí estava jo, amb un projecte estrany, moltes ganes i cap informació. Doncs com sempre tires de Google. Vaig troba un blog que es diu “El laboratorio de las tartas “ (a cavall entre Mèxic i Espanya) en que havien fet una figura com la que jo volia.

Ara si, tenia un model a seguir i noves idees, per a fer la figura més lleugera vaig utilitzar al seva recepta de Rice Krispi per a fer la base de la figura que després cobriria de fondant (així no pesa tant)

INGREDIENTS:

100 g Cereals d'arrós inflat (jo només els vaig trobar sabor xocolata)
80 g “Nubes”
Esprai antiadehrent o mantega per untar.













PREPARACIÓ:

Desfem les “Nubes” al microones uns 3 minuts (però de 30 segons en 30 segons per a que no es cremin). Quan estiguin desfetes ho mesclem amb els cereals.

Untem un recipient amb esprai antiadherent o mantega i posem la massa apretant per a que quedi compacta (jo ho vaig fer amb un paper de forn per sobre per a no enganxar-me els dits)


Ho deixem reposar uns 30 minuts i passat aquest temps li donem la forma de la figura que volem aconseguir, i ho deixem assecar. La cap d'unes hores (jo ho vaig fer el dia abans) ja podem folrar la peça i decorar-la amb fondant.







Queda una massa rugosa, que al cobrir amb el fondant segueix semblant rugosa, per a que quedi millor es podem “trinxar” una mica els grans d'arròs abans de fer tot el procés.

Aquí us deixo les fotos del resultat. La figura la vaig posar sobre un pastís “Pinyata” que vaig decorar amb fondant (i em va faltar posar el sirope de maduixa que havia de ser sang (però em vaig despistar i no ho vaig acabar fent servir).








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada