INGREDIENTS (4 persones):
125 g mantega (a temperatura ambient)
75 g sucre
185 g farina
1 cp llevat en pols (el químic, tipus "Royal" de tota la vida)
2 cs llet (pot ser sencera o desnatada, o també amb batut de soja però canvia una mica el gust)
150 g mermelada de maduixa
PREPARACIÓ:
Batem la mantega amb el sucre. Afegim la farina i el llevat poc a poc a la mescla i seguim remenant fins que quedi una pasta homogènia. Afegim les 2 cullerades de llet i amasem bé. Emboliquem la massa amb paper tipus film i ho deixem a la nevera 30 minuts.
Escalfem el forn a 200º. Mentre agafa temperatura extenem la massa sobre el marbre i tallem galetes amb un tallapastes rodó. Untem la metitat de les galetes amb la mermelada i les tapem amb la resta (surten la meitat de galetes com rodones haguem tallat). Ho posem en una safata de forn o base de silicona durant 25 o 20 minuts. Ho deixem refredar sobre una reixeta abans de servir.
NOTES:
A l'Eroski venen "mantega fàcil d'untar" de la seva marca blanca, que va molt bé per a les receptes de reposteria, ja que es pot agafar fàcilment la quantitat que volguem amb una cullera, encara que estigui a la nevera.
Si no teniu tallapastes, com és el meu cas, un got de vi fa la mateixa funció, però heu d'anar amb compte que no faci el buit.
Aquesta recepta la vaig fer fa temps i no en tinc cap foto, us penjo una imatge del google que és molt semblant a com queden (si no poseu tanta mermelada, no sobresurt).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada