diumenge, 19 de juny del 2011

Salsa per a patates braves

INGREDIENTS:
·       1 ou
·       Oli d’oliva
·       1 pessic de sal

·       2 o 3 grans d’all
·       1 brick de 200 g de tomàquet fregit
·        pebre vermell dolç, bitxo molt o pebre vermell picant
·       2 cullerades de vinagre
·       1 got petit d’aigua

PREPARACIÓ:
Posem l’ou en el pot del túrmix i un pessic de sal. Afegim oli a poc a poc amb la batedora encesa a velocitat baixa, fins que es formi l’emulsió. Es pot afegir també all picat o llimona. Es posa aquesta mahonesa a la nevera mentre es prepara l’altre salsa.

En una paella petita posem un raig d’oli. Quan sigui ben calent s’afegeixen els 2 grans d’all ben  picat, una cullerada de pebre vermell dolç i el bitxo. S’afegeix el tomáquet fregit i el got d’aigua amb el vinagre dissolt en l’aigua. Es deixa fregint a foc lent duarnat uns 15 o 20 minuts fins que queda una salsa espessa de color més fosc que el tomàquet original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada