INGREDIENTS:
· 1 ou
· Oli d’oliva
· 1 pessic de sal
· 2 o 3 grans d’all
· 1 brick de 200 g de tomàquet fregit
· pebre vermell dolç, bitxo molt o pebre vermell picant
· 2 cullerades de vinagre
· 1 got petit d’aigua
PREPARACIÓ:
Posem l’ou en el pot del túrmix i un pessic de sal. Afegim oli a poc a poc amb la batedora encesa a velocitat baixa, fins que es formi l’emulsió. Es pot afegir també all picat o llimona. Es posa aquesta mahonesa a la nevera mentre es prepara l’altre salsa.
En una paella petita posem un raig d’oli. Quan sigui ben calent s’afegeixen els 2 grans d’all ben picat, una cullerada de pebre vermell dolç i el bitxo. S’afegeix el tomáquet fregit i el got d’aigua amb el vinagre dissolt en l’aigua. Es deixa fregint a foc lent duarnat uns 15 o 20 minuts fins que queda una salsa espessa de color més fosc que el tomàquet original.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada