diumenge, 24 de juliol del 2011

Sèpia amb patates

INGREDIENTS: (per a 2 persones)

2 cossos de sèpia
2 patates
4 dents d'all
oli d'oliva
sal, pebre vermell dolç, pebre vermell picant, curry


PREPARACIÓ:



Pelem i tallem a daus les patates. Mentrestant, posem a escalfar una quantitat genrosa d'oli i afegim els alls. Quan sigui ben calent, afegim les patates amb un pessic de sal.


A part, tallem la sèpia a trossos regulars, del tamany semblant als daus que hem fet amb les patates. Cobrim aquests trossos amb un passic de sal, el pebre vermell (poquet del picant i generosament amb el dolç)  i el curry. 



















Quan les patates estiguin quasi fregides, afegim la sèpia i ho deixem coure tot uns minuts més. Quan estigui tot doradet, ho treiem de la paella i ho deixem escòrrer amb un paper absorbent.



NUTRICIÓ:

La sèpia pertany a la familia dels cefalòpodes, per tant NO és un peix, pertany a la familia del marisc. És un aliment ric en proteïnes, que no aporta pràcticament greix ni carbohidrats, a més és molt rica en iode, un mineral que ajuda a regular el metabolisme del cos i afavoreix la regenració de la pell, ungles i cabell.

2 comentaris:

  1. Eiii la part de la nutrició molt guay!!

    ResponElimina
  2. Me encanta esta receta, superbuena¡ Yo tengo el hervidor de agua y es una pasada, me encanta¡
    Feliz semana¡

    ResponElimina