INGREDIENTS: (per a 2 persones)
2 cossos de sèpia
2 patates
4 dents d'all
oli d'oliva
sal, pebre vermell dolç, pebre vermell picant, curry
PREPARACIÓ:
Pelem i tallem a daus les patates. Mentrestant, posem a escalfar una quantitat genrosa d'oli i afegim els alls. Quan sigui ben calent, afegim les patates amb un pessic de sal.
A part, tallem la sèpia a trossos regulars, del tamany semblant als daus que hem fet amb les patates. Cobrim aquests trossos amb un passic de sal, el pebre vermell (poquet del picant i generosament amb el dolç) i el curry.
Quan les patates estiguin quasi fregides, afegim la sèpia i ho deixem coure tot uns minuts més. Quan estigui tot doradet, ho treiem de la paella i ho deixem escòrrer amb un paper absorbent.
NUTRICIÓ:
La sèpia pertany a la familia dels cefalòpodes, per tant NO és un peix, pertany a la familia del marisc. És un aliment ric en proteïnes, que no aporta pràcticament greix ni carbohidrats, a més és molt rica en iode, un mineral que ajuda a regular el metabolisme del cos i afavoreix la regenració de la pell, ungles i cabell.
Eiii la part de la nutrició molt guay!!
ResponEliminaMe encanta esta receta, superbuena¡ Yo tengo el hervidor de agua y es una pasada, me encanta¡
ResponEliminaFeliz semana¡