dimarts, 20 de setembre del 2011

Mandonguilles al curry

Després de molts dies per fi torno a ser aquí!!!
La meva mitja taronja és molt carnívor i s'emporta el menjar a la feina moltes vegades, així que el nostre congelador està ple de carmanyoles amb carn guisada, eus aquí un exemple:


INGREDIENTS: 

Una safata de mandonguilles 
2 dents d'all
1 pastenaga
bolets variats
caldo de pollastre o vegetal
curry al gust
oli i sal


PREPARACIÓ:

Sofregim les mandonguilles en una cassola amb oli (si les mandonguilles no van enfarinades, les haurem d'enfarinar). En el cas de fer-les nosaltres, es tracta de barrejar carn de porc amb carn de vedella, un ou batut, all i julivert (hi ha gent que per a que quedin meloses, li afegeix ceba crua ben picada).

Un cop es começen a dorar, les treim de la casola i les deixem en un paper absorbent, afegim les dents d'all pelades i la pastenaga a trossos petits per a que es comenci a dorar. Afegim després els bolets nets i tallats a trossos grans. Afegim les mandonguilles i caldo abundant, fins a cobrir les mandonguilles completament. 

Posem un parell o tres de cullerades de curry i ho deixem a foc viu fins que arranqui el bull. Després baixem el foc i ho deixem coure durant una llarga estona fins que s'hagi evaporat més de la meitat del caldo. Si está molt líquid, podem afegir un got d'aigua freda amb un parell de cullerdes de Maizena dissoltes.   


2 comentaris:

  1. En prenc nota, tot i que a mi el curri no m'agrada gaire. En posaré poquet. Lore

    ResponElimina
  2. Me encanta el curry asi que para mi es perfecta¡ Bicos¡

    ResponElimina