INGREDIENTS:
125 g mantega o margarina
125 g sucre
2 ous grossos
125 g farina
10 g llevat
INGREDIENTS PER AL GLASSEJAT:
75 g de mantega o margarina
2 cp de llet
1 cp extracte de vainilla
225 g de sucre glass tamissat (ho podem fer a casa amb un colador)
colorant (opcional)
PREPARACIÓ:
Batem en un bol la mantega estovada amb el sucre fins que quedi una mescla suau. A continuació afegim els ous d'un en un (millor si ja els tenim batuts abans) i una cullerada de farina per a que no quallin. Afegim a poc a poc la resta de la farina, la llet i l'extracte de vainilla.
Coloquem la massa en els motlles i ho posem al forn a 190º durant uns 20 minuts (o fins que estiguin fets). Els treiem del forn quan hagin pujat i els deixem refredar completament.
Preparem el glassejat tot batent la mantega, l'extracte de vainilla i la meitat del sucre glass. Un cop tingui una consistència suau afegim la resta del sucre i unes gotes de colorant.
Extenem el glassejat per sobre de les cupcakes des del centre de la magdalena cap a l'exterior i ho decorem al gust.
NOTES:
He estat mirant pels diferents blogs, i ja he trobat algunes receptes per provar altres cupcakes, aviet penjaré més versions.
També us deixo les fotos de l'essencia de vainilla (jo la vaig trobar al Gadgets Cuina per 9,90€) i algunes decoracions (aquestes es poden trobar a ls super menrcats)
En breu tornaré a provar de fer el glassejat, ja que la meva mitja taronja té un amic cuiner que m'ha passat una altre manera de fer-los.
Ets una artista, Irene!
ResponEliminaQue sàpigues que et vaig seguint!
Petons!
la priemera vegada???? dons Enhorabona
ResponElimina