INGREDIENTS:
Preparat de pollastre (un sobre d'arròs, un sobre de salsa Tandoori i un sobre per marinar)
300 g pit de pollastre (o en el seu defecte alguna altre carn que ens agradi)
200 ml de nata per cuinar
oli d'oliva
PREPARACIÓ:
Barrejem el contingut del sobre amb salsa per marinar (és el sobre petit) amb 3 o 4 cullerades d'oli (a les instruccions posa menys quantitat pero li costa desfer-se). Hi afegim el pollastre tallat a daus. Ho deixem reposar uns 10 minuts.
En un cassó posem aigua a bullir (amb un punt de sal) i afegim l'arròs. Remenem bé i ho deixem coure 10 o 12 minuts.
Mentrestant en una paella saltejem a foc viu la carn marinada fins que estigui feta i daurada. A continuació afegim 300 ml d'aigua i el contingut de l'altre sobre (salsa Tandoori), barrejem bé i afegim la nata. Deixem coure uns minuts a foc lent.
Es serveix l'arròs i la salsa per separat.
Hola de nuevo, me encantan las especies tandori, yo hago también el pollo, probaré tu manera de hacer. Saludos.
ResponEliminaIreeeeee, ay las cosas de paises de Lidl son mi perdicion, yo procuro no ir mucho porque arraso con todo, pues esta en concreto aun no la he probado. La compare la proxima vez¡ bicos guapa y animo con el blog, ya estas hecha toda una profesioná¡
ResponEliminaNo lo compré y creo que me equivoqué pues tiene que ser un plato de los que a mi hijo lo ponen contento y no rechistará, así que lo tendré en cuenta para la proxima vez.
ResponEliminaSaludos