Del blog "Magdalenas de chocolate" us porto una altre recepta. La veritat és que m'ha quedat una mica diferent però és un sabor curiós. Val la pena provar perquè no deixa indiferent.
INGREDIENTS:
50 g margarina
150 g sucre
1 ou
100 g puré de remolatxa
125 g farina
1 cp de llevat
1 cc de gingebre
250 g formatge d'untar
200 ml nata per montar
150 g sucre glas
El puré de remolatxa es pot fer bullint remolatxes i triturant un cop fetes o bé amb remolatxa de pot, escorrent-la i triturant després.
PREPARACIÓ:
Barrejem la margarina i el sucre fins que quedi cremos, després afegim l'ou i remenem. A continuació incorporem el gingebre i el llevat i barrejem bé. Afegim llavors la farina i el purè de remolatxa alternativament a petites porcions fins a que quedi una massa uniforme. Si ens queda massa espès, se li pot afegir un rajolí de llet.
Enfarinem el motlle i l'ompliim amb la massa. Es cou al forn a 180º durant uns 20-25 minuts. Quan estigui daurat el treiem, el desmotllem i el deixem refredar.
Enfarinem el motlle i l'ompliim amb la massa. Es cou al forn a 180º durant uns 20-25 minuts. Quan estigui daurat el treiem, el desmotllem i el deixem refredar.
Mentrestant, preparem la cobertura tot batent el formatge amb el sucre fins que quedi cremós. montem la nata i la incorporem a la barreja poc a poc. Deixem reposar aquesta mescla a la nevera una estona (així quedarà més ferma).
Preparem el pastís tallant-lo en dos (de manera que quedin 2 discos un sobre l'altre). Deixem un de base i cobrim amb una capa gruixuda de la mescla de formatge. Cobrim amb l'altre meitat. Tot seguit cobrim tota la superficie del pastís (la part de dalt i els laterals). Podem decorar amb xocolata o virutes de colors.
realment diferent, será questió de probar.lo
ResponEliminaTan original como rico. Me anoto la receta.
ResponEliminaEspero que estos días sean inolvidables y los pases rodeado de todos tus seres más queridos.
Que sigamos compartiendo en el 2012 estupendas y deliciosas recetas.
Besos.
Quedará un bizcocho húmedo y con un color precioso. Seguro que estará riquísimo.
ResponEliminaSaludos y Feliz Año Nuevo.