dijous, 16 de febrer del 2012

Cupcakes de poma i xocolata



INGREDIENTS:

175 g mantega o margarina (a temperatura ambient)
200 g sucre
2 ous
1 cp essència de vainilla
300 g farina
1 cp llevat
180 ml llet
2 pomes
El suc de mitja llimona
1 cp canyella

Per a la cobertura:
200 g xocolata per a fondre
500 g “Dulce de leche”
Licor al gust (en aquest cas una mica d’anís)


PREPARACIÓ:

Tallem les pomes a daus petits (d’1 cm aproximadament), i les ruixem amb el suc de llimona per a que no s’oxidin.

En un bol  batem la mantega i el sucre fina a obtenir una crema. A continuació afegim els ous, la llet i l’essència de vainilla. Quan estigui ben barrejat afegim el llevat  i la farina tamisada.

Un cop tinguem una mescla uniforme, afegim les pomes amb el suc. Preparem els motlles sense omplir fina a dalt i ho posem al forn uns 30 minuts a 180ºC.


Per a la cobertura escalfem la xocolata a  foc lent en un cassó, afegim el “Dulce de leche” i un rajolí de licor. Remenem bé. Quan les cupcakes estiguin fredes decorem amb una bona capa de cobertura.




NOTES:

Surten uns15-18 cupcakes amb aquesta recepta  

3 comentaris:

  1. Ei, m'agrada molt el dibuix que hi has posat a dalt! Pel que fa a les cupcakes, jo les vull tastar! Pt

    ResponElimina
  2. Una delicia de cupcakes, le paso la receta a mi hija que es la "repostera" de la familia

    ResponElimina
  3. les cupcakes es van esfumar l'endemà de estar fetes, tothom en va provar alguna i van desapareixer!!! les haurem de repetir!!!

    ResponElimina