INGREDIENTS:
2 ous
1 cp essència de vainilla
1 cp llevat
180 ml llet
El suc de mitja llimona
1 cp canyella
Per a la cobertura:
Licor al gust (en aquest cas una mica d’anís)
PREPARACIÓ:
Tallem les pomes a daus petits (d’1 cm aproximadament), i les ruixem amb el suc de llimona per a que no s’oxidin.
En un bol batem la mantega i el sucre fina a obtenir una crema. A continuació afegim els ous, la llet i l’essència de vainilla. Quan estigui ben barrejat afegim el llevat i la farina tamisada.
Un cop tinguem una mescla uniforme, afegim les pomes amb el suc. Preparem els motlles sense omplir fina a dalt i ho posem al forn uns 30 minuts a 180ºC .
Per a la cobertura escalfem la xocolata a foc lent en un cassó, afegim el “Dulce de leche” i un rajolí de licor. Remenem bé. Quan les cupcakes estiguin fredes decorem amb una bona capa de cobertura.
NOTES:
Surten uns15-18 cupcakes amb aquesta recepta
Ei, m'agrada molt el dibuix que hi has posat a dalt! Pel que fa a les cupcakes, jo les vull tastar! Pt
ResponEliminaUna delicia de cupcakes, le paso la receta a mi hija que es la "repostera" de la familia
ResponEliminales cupcakes es van esfumar l'endemà de estar fetes, tothom en va provar alguna i van desapareixer!!! les haurem de repetir!!!
ResponElimina