diumenge, 26 de febrer del 2012

Pastís de canyella i crema de xocolata amb avellanes

INGREDIENTS:

175 g mantega a temperatura ambient
175 g sucre
3 ous
200 g farina
1 cp llevat
2 cp canyella
4 cs llet
4 cullerades “fent muntanya “ de crema de xocolata (tipus Nutella)
50 g avellanes trossejades


PREPARACIÓ:

Mesclem en un bol la mantega, el sucre, els ous, la Farina, el llevar, la canyella i ballet i barregem bé per obtenir una mescla homogènia.

Posem ¾ parts de la mescla en un motlle, afegim per sobre les cullerades de crema de xocolata ( no cal que quedi  ben barrejat, sinó una capa  desigual). cobrim amb la resta de la massa i afegim per sobre les avellanes.

Posem al forn uns 50-65 minuts a 180º tapat amb un paper d’alumini per a que no quedi massa torrat per dalt. Deixem refredar i llest per menjar!!!

2 comentaris: