Aquest recepta és molt senzilla, la veritat és que hi ha altres receptes, potser més saboroses, però aquesta és la més fàcil de fer.
INGRDIENTS:
Pasta de full
Sucre
Canyella
PREPARACIÓ:
Posem una mica de sucre i de canyella sobre el marbre. Posem la pasta de full a sobre i cargolem fins a la meitat per cada costat. Ens quedarà un “rollito” doble, que hem de tallar en rodanxes d’un cm aproximadament.
La pasta fullada, pasta de full o pasta de fulls, és una massa cruixent que s'elabora amb farina, un greix (mantega, saïm, o margarina), aigua i sal. És cruixent i la seva textura és un dels seus grans atractius.
Per aconseguir la textura final es prepara una massa de farina, aigua i sal, i s'estén. Sobre ella s'estén el greix que s'empri i es doblega sobre si mateixa diverses vegades. La repetició d'aquesta operació fa que vagin quedant fines làmines de massa separades entre si per la grassa empleada.
La podem comprar feta, que surt molt bona i fer-la porta molta feina, jo la compro del LIDL, que la relació qualitat -preu és per mi la millor.
tan facil i tan bona
ResponEliminaQueden molt bones aquestes pastes. jo no tin costum de posar-hi canyella, segur que li dona molt bon gustet.
ResponElimina