diumenge, 22 d’abril del 2012

Llacets

Aquest recepta és molt senzilla, la veritat és que hi ha altres receptes, potser més saboroses, però aquesta és la més fàcil de fer.


INGRDIENTS:

Pasta de full
Sucre
Canyella


PREPARACIÓ:

Posem una mica de sucre i de canyella sobre el marbre.  Posem la pasta de full a sobre i cargolem fins a la meitat per cada costat. Ens quedarà un “rollito” doble, que hem de tallar en rodanxes d’un cm aproximadament.



Pintem cada llacet amb una mica d¡ou i li tirem sucre per sobre. Ho posem uns minuts al forn prèviament escalfat a 180ºC.



La pasta fulladapasta de full o pasta de fulls, és una massa cruixent que s'elabora amb farina, un greix (mantegasaïm, o margarina), aigua i sal. És cruixent i la seva textura és un dels seus grans atractius. 

Per aconseguir la textura final es prepara una massa de farina, aigua i sal, i s'estén. Sobre ella s'estén el greix que s'empri i es doblega sobre si mateixa diverses vegades. La repetició d'aquesta operació fa que vagin quedant fines làmines de massa separades entre si per la grassa empleada. 

La podem comprar feta, que surt molt bona i fer-la porta molta feina, jo la compro del LIDL, que la relació qualitat -preu és per mi la millor. 

2 comentaris:

  1. Queden molt bones aquestes pastes. jo no tin costum de posar-hi canyella, segur que li dona molt bon gustet.

    ResponElimina