INGREDIENTS:
240 g farina
10 g llevat químic (levadura Royal)
300 g sucre
3 cs cacau
1 cp bicarbonat
250 g mantega
250 ml Coca-Cola
125 g llet sencera
2 ous
1 cp extracte de vainilla
Per a la cobertura:
200 ml nata liquida
200 g xocolata fondant
65 g mantega
2 cs Coca-Cola
PREPARACIÓ:
En un bol tamisem la farina, afegim el sucre, el llevat, el cacau i el bicarbonat. En un altre bol batem els ous i afegim la vainilla. En un pot, a foc lent, fonem la mantega (sense que arribi a bullir). Quan estigui calenta afegim la Coca-Cola,remeneu uns segons i afegim la llet, en el meu cas, com que la llet que tenia a casa era desnatada, ho vaig canviar per batut de soja, que té una mica més de cos.
En el bol de la farina afegim poc a poc els ous batuts i la mescla de mantega. Remenem fins a que quedi uniforme (queda una massa basant líquida).
Ho posem al forn uns 50 minuts (la meitat del temps amb escalfor des de baix i els darrers 30 minuts a dalt i a baix). En el cas del mau forn van ser uns 10 o 15 minuts més.
Quan estigui ben cuit, ho traiem del forn i deixem refredar. Mentrestant preparem la cobertura; escalfem la nat en un pot a foc lent i quan estigui calenta però sense bullir afegim la xocolata a trossos. Remenem i retirem del foc. Afegim la mantega i la Coca-Cola i remenem fins a obtenir una massa homogènia.
Virutes de xocolata del LIDL |
Una altre presentació: sense la cobertura però decorada amb pasta per decorar que he trobat al Eroski (però també l’he vist al Bonpreu, així que suposo que aviat estarà a tots els súpers).
YO soy adicta a los productos estos de decoracion jajaja es que estan de muerte! besitos guapa
ResponElimina