dijous, 5 d’abril del 2012

Ous de xocolata

INGREDIENTS  (Per 2 ous):

2 ous grans
100 g xocolata blanca
100 g xocolata negre o amb llet
2 cs “dulce de Leche”


PREPARACIÓ:

Amb la punta d’un ganivet, fem un foradet a la base de l’ou, amb cura de no trencar-lo. Anem retirant trossets de la closca fins a ter un forat d’un cm de diàmetre aproximadament. Buidem el  contingut dels ous en un bol  (els podem aprofitar per fer una altre cosa).
Posem els ous buits sota l’aixeta per tal de netejar-los bé. Un cop ben nets, els deixem assecar  o bé els eixuguem amb cura amb un assecador de mà.

Fonem la xocolata blanca al bany maria i posem amb compte la meitat a dins de cada ou ( amb una cullereta o amb la mànega pastissera). Per omplir els ous, va bé tenir una ouera per a poder-los recolzar. Posem a la nevera per a que endureixi durant 30 minuts.

Mentrestant fonem al bany maria la xocolata negre.  Traiem els ous de la nevera, afegim una cullerada de “dulce de Leche” a cada ou, i per sobre la xocolata fosa. Deixem refredar a la nevera fins que estiguin completament durs (uns 3 hores).

Quan estiguin durs, trenquem la closca amb suavitat.

Col·loquem els ous en una ouera i els tallem per la meitat amb un ganivet calent al moment de servir.


6 comentaris:

  1. Ostres, quina bona idea! Jo n'he de posar a la mona del Marc i ho provaré de fer.

    ResponElimina
  2. Ostres, quina bona idea! N'he de posar a la mona del Marc i ho provaré de fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La teva idea de ferlos "huecos" potser millor, aixi no es tan dens

      Elimina
  3. Que buena pinta y que original¡ Besiños y buen finde¡

    ResponElimina