INGREDIENTS:
2 ous
125 g mantega
225 g sucre
125 ml llet
270 g farina
2 cp llevat en pols
1 pera tallada a daus petits
Suc de 1 llimona
1 cp canyella
Per a la cobertura:
185 g sucre glassa
125 g mantega
1cp canyella en pols
PREPARACIÓ:
Batem els ous amb el sucre i la mantega (millor si no està
freda i ja s’ha estovat una mica) fins a aconseguir una massa homogènia. Després
afegim la llet, el suc de llimona, la farina tamisada junt amb el llevat i la canyella.
Batem bé durant al menys 2 minuts i al final afegim els daus de pera.
Posem la mescla en motlles o capsules per a magdalenes i
posem al forn a 160º C (prèviament escalfat) durant uns 30 minuts (la recepta
original posa uns 20 minuts però amb el meu forn sempre es triga més). Un cop
cuites, traiem del forn i deixem refredar.
Per a la cobertura, mesclem la mantega amb la meitat del
sucre i afegim la resta del sucre i la canyella poc a poc, sense deixar de batre. Quan obtenim
una crema lleugera ja podem decorar.
NOTES:
La cobertura queda d’un color molt poc atractiu, si teniu
colorants, quedarà molt millor amb un toc de color, això si, van quedar molt
suaus i delicades de sabor!!!
la cobertura te un color natural, m'agra molt i las magdalenes bonissimes
ResponElimina