dimarts, 8 de maig del 2012

Magdalenes de canyella i pera



INGREDIENTS:
2 ous
125 g mantega
225 g sucre
125 ml llet
270 g farina
2 cp llevat en pols
1 pera tallada a daus petits
Suc de 1 llimona
1 cp canyella

Per a la cobertura:
185 g sucre glassa
125 g mantega
1cp canyella en pols

PREPARACIÓ:
Batem els ous amb el sucre i la mantega (millor si no està freda i ja s’ha estovat una mica) fins a aconseguir una massa homogènia. Després afegim la llet, el suc de llimona, la farina tamisada junt amb el llevat i la canyella. Batem bé durant al menys 2 minuts i al final afegim els daus de pera.

Posem la mescla en motlles o capsules per a magdalenes i posem al forn a 160º C (prèviament escalfat) durant uns 30 minuts (la recepta original posa uns 20 minuts però amb el meu forn sempre es triga més). Un cop cuites, traiem del forn i deixem refredar.

Per a la cobertura, mesclem la mantega amb la meitat del sucre i afegim la resta del sucre i la canyella  poc a poc, sense deixar de batre. Quan obtenim una crema lleugera ja podem decorar.






NOTES:
La cobertura queda d’un color molt poc atractiu, si teniu colorants, quedarà molt millor amb un toc de color, això si, van quedar molt suaus i delicades de sabor!!!

1 comentari:

  1. la cobertura te un color natural, m'agra molt i las magdalenes bonissimes

    ResponElimina