Aquest pastís el vaig treure del blog
“Cuinant” que l’havia tret del blog “Kanela y limón”, adaptat de la recepta de
termomix de “Canecositas”, així que és una recepta que podeu trobar a diversos
blogs, ja que al final ens nodrim uns dels altres.
INGERDIENTS:
Per a la base:
100 g galetes (jo les compro d’avena del LIDL
que són tipus “digestive”)
50 g matnega
Per al pastís:
6 fulles degelatina
125g de formatge d’untar (tipus
“Philadelphia”, jo el vaig comprar ligth)
150 g sucre
6-8 piruletes (i alguna més per decorar)
50 ml aigua
30 ml licor de piruleta (unes 3 cs) jo no en
vaig trobar i vaig posar anís.
500 ml de nata per a montar
PREPARACIÓ:
Triturem les galetes i les mesclem amb la
mentega `per a fer la massa. Jo
habitualment les pico amb le morter però també és pot fer amb la picadora. Per
a barrejar-ho , el millor mètode és amb les mans i axíque si no us agrada
tacar-vos amb la mantega podeu fer-ho amb guants de plàstic.
Forrem la base d’un motlle (d’aproximadament
uns 20-22 cm de diametre) amb la massa de galetes apretant bé amb una cullera
(o amb els dits). Ho deixem refredar a la nevera mentre preparem el farcit de
la tarta.
Posem
l’aigua a bullir i afegim les piruletes per a que es dissolguin. Quan estiguin
foses retirem del foc i afegim la gelatina escorreguda. Remenem bé fins que es
dissolgui la gelatina completament.
Afegim
el sucre a aquesta mescla, el licor de piruleta (jo no en vaig trobar, vaig
posar anís) i el formatge. Remenem bé per a que quedi homogeni. Deixem reposar
i mentre muntem la nata (no cal que estigui muntada del tot). Afegim la mescla
piruleta- formatge a la nata (ha d’estar freda ja). Barregem bé i ho posem
sobre la base de galeta.
Ho
deixem refredar a la nevera un mínim de 6 hores. Després ho decorem amb
piruletes al gust.
Les fotos no es veuemn massa bé, és una de les
coses que vull millorar del blog, però a la hora de la veritat (sobretot si
porto el plat fora de casa) sempre em costa torbar una bona foto.
No me gusta es muy tipo muñeca Barby y chico Kent.
ResponElimina