INGREDIENTS:
1 sobre de gelatina neutre
1 sobre de gelatina de maduixa
200 ml d’aigua
200 g sucre
1 cs sucre vainillat (el podeu comprar al LIDL
en sobres individuals)
Sucre glassa per a decorar
Escalfem l’agua en un cassó , quan estigui calenta
afegim el sucre i la gelatina neutra. Un cop estigui tot ben dissolt afegim el sobre
de gelatina de maduixa i el sucre vainillat 8jo vaig posar un sobre dels del
LIDL). Remenem de manera constant durant 5 minuts per a que quedi tot uniforme.
Passats els 5 minuts ho posem en un bol i ho
deixem refredar durant 1 hora. Un cop estigui fred (no té pinta de “nubes” ni
se li assembla i es veu més vermell) ho posem en el pot del batedor i amb les
varilles ho batem com si volguéssim batre clares a punt de neu.
Folrem la base d’un motlle amb paper de forn o
bé busquem motlles antiadherent (ha de ser bons perquè després costarà de
treure). Bolquem la mescla en el motlle i la deixem reposar fins la dia
següent.
L’endemà desenganxem la massa del motlle i la tallem a trossets petits (també es pot fer amb motlles de bombons però costa desenganxar). Un cop tinguem tots els trossets els posem amb una bossa de plàstic amb sucre glassa I remenem per a que quedin uniformement coberts I no s’enganxin entre lles. Llest per a menjar
La tengo en pendientes desde hace tanto tiempo... y todavía no me he puesto con ella.
ResponEliminaDe esta semana no pasa.
Besos.