dimecres, 5 de setembre del 2012

Torrada calenta amb porros i olives

Ja tornem a ser aquí. Després d’unes llargues vacances em reincorporo a la cuina. Avui amb un aperitiu senzill, que vaig fer en un sopar i a tothom li va agradar molt.


INGREDIENTS:

Pa de motlle (a mi em van sortir unes 8 o 10 torrades
2-3 porros o ceba tendre
1 llauna d’olives negres
Formatge parmesà al gust (o qualsevol formatge per fondre que us agradi)
Oli d’oliva


PREPARACIÓ:


La recepta és molt senzilla, es tracta de picar la ceba tendre o el porro 8també es pot posar ceba) i coure-la a foc lent amb una mica d’oli fins a que quedi melosa. Quan estigui quasi feta li afegim les olives picades i una mica de pebre o herbes a romàtiques (jo no vaig posar sal perquè les olives ja són prou salades).
Preparem la safata del forn amb una mica de paper de plata, mentre s’escalfa el forn (a uns 150º. Posem sobre la safata les llesques de pa de motlle, i les cobrim amb la barreja de cebes i olives. Posem el formatge per sobre i ho fiquem al forn uns minuts fins que estigui daurat.

Llest per menjar. Es pot posar un per persona per provar-los, o bé tallar a quarts el pa. També podem afegir els ingredients que més ens agradin com tomàquet, pebrot...









PD:
Estic preparant una entrada d’amanides, ja que hi ha 2 dies a la setmana que em porto el dinar a la feina i no tinc microones,  tothom que tingui idees o propostes me les podeu enviar (i si pot ser amb foto millor), per a que tots tinguem mes idees, ja que a la nit i amb poques coses a la nevera no se m’acudeixen gras plats.

4 comentaris:

  1. Hola! La meva mami fa una amanida amb surimi, maionesa i mongeta verda i diu que és molt bona. La mare del Sergi fa una amanida amb pasta de colors, tonyina, surimi, gambetes i salsa rosa i un farcit fred amb espinacs, arròs, ou dur i maionesa. Ella ho fa amb rotllets de pernil dolç, però ho pots fer amb pasta de canaló. Espero haver-te donat idees!

    ResponElimina
  2. Una ensalada de Isabel es lo mas

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina