Ja tornem a ser aquí. Després d’unes llargues
vacances em reincorporo a la cuina. Avui amb un aperitiu senzill, que vaig fer
en un sopar i a tothom li va agradar molt.
INGREDIENTS:
Pa de motlle (a mi em van sortir unes 8 o 10
torrades
2-3 porros o ceba tendre
1 llauna d’olives negres
Formatge parmesà al gust (o qualsevol formatge
per fondre que us agradi)
Oli d’oliva
PREPARACIÓ:
Preparem la safata del forn amb una mica de
paper de plata, mentre s’escalfa el forn (a uns 150º. Posem sobre la safata les
llesques de pa de motlle, i les cobrim amb la barreja de cebes i olives. Posem el
formatge per sobre i ho fiquem al forn uns minuts fins que estigui daurat.
Llest per menjar. Es pot posar un per persona
per provar-los, o bé tallar a quarts el pa. També podem afegir els ingredients que més ens agradin com tomàquet, pebrot...
PD:
Estic preparant una entrada d’amanides, ja que
hi ha 2 dies a la setmana que em porto el dinar a la feina i no tinc microones, tothom que tingui idees o propostes me les
podeu enviar (i si pot ser amb foto millor), per a que tots tinguem mes idees,
ja que a la nit i amb poques coses a la nevera no se m’acudeixen gras plats.
Hola! La meva mami fa una amanida amb surimi, maionesa i mongeta verda i diu que és molt bona. La mare del Sergi fa una amanida amb pasta de colors, tonyina, surimi, gambetes i salsa rosa i un farcit fred amb espinacs, arròs, ou dur i maionesa. Ella ho fa amb rotllets de pernil dolç, però ho pots fer amb pasta de canaló. Espero haver-te donat idees!
ResponEliminabenvinguda!!, una recepta genial
ResponEliminaUna ensalada de Isabel es lo mas
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina