dimarts, 17 de juliol del 2012

Ous al plat i vacances




Arriba l’estiu (bé ja fa dies que som a l’estiu) i per fi vacances, així que us deixo una última recepta fins al setembre. Aquest més d’agost el dedicaré a cuinar i preparar noves receptes per tornar carregada d’idees.  Bones vacances a tots.


INGREDIENTS:

1 ou per persona
Formatges variats, xoriç, sobrassada… al gust
Pèsols (jo no en tenia i els meus van ser més “sosos”)


PREPARACIÓ:

Escalfem el forn ( jo vaig posar a 130ºC). mentre es va escalfant posem un ou en cada cassoleta (jo vaig agafar prestades unes safates metàl·liques però queda molt bé es cassoles de fang de mida petita.
Afegim els diferents ingredients al gust., jo vaig fer un amb sobrassada y formatge brie i l’altre només amb formatges (brie i de cabra), però es pot posar de tot!! Animeu-vos a provar diferents maneres, ja que es un plat ràpid i que pots gastar tots aquells ingredients que quedin a la nevera.
Ho posem al forn uns 5 minuts 8º fins que veiem que el rovell està cuit) i llest per menjar. Si es vol, al treure-ho del forn se li pot posar una mica de formatge ratllat. Boníssim!!!























nn

3 comentaris:

  1. lolines, he borrat el teu comentari sense voler!! bones vacances a tu també!!!

    ResponElimina
  2. Ohhhhh, me se hara mu larga la espera, snif snif

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina