dilluns, 9 de juliol del 2012

Trifle




INGREDIENTS:

3 taronges
75 ml limoncello
100 g “bizcochos secos” son com melindros, però més petits i durs
250 g mascarpone
2 cs sucre glassa més un mica per posar per damunt
100 ml de llet semidesnatada
1 llimona
1 cp extracte de vainilla
1 safata de gerds (o alguna altre fruita de temporada)
Xocolata negre per  ratllar


PREPARACIÓ:

Exprimim les 3 taronges en una Font de servir (jo vaig fer servir la safata de pirex de fer canelons). Barregem aquest suc amb el limoncello (cal provar la mescla i afegir més suc si es nota massa el gust de l’alcohol). Cobrim el fons amb els “melindros” per a fer una capa uniforme que vagi absorbint el líquid.





En un bol, posem el mascarpone el mesclem amb el sucre i la llet. Ratllem la pell de la llimona per sobre d’aquesta mescla i afegim el suc de mitja llimona. Afegim l’extracte de vainilla i batem bé fins a obtenir una massa homogènia. Estenem el preparat sobre la safata  i repartim els gerds per sobre. Ratllem la xocolata per sobre i guardem a la nevera.

Un cop fred, llest per menjar. És un postra diferent, però estava molt bo!!!












2 comentaris:

  1. Adoro los trifles y este tiene que estar fantástico. Que colores tan bonitos.

    Besos.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina