INGREDIENTS:
3 taronges
75 ml limoncello
100 g “bizcochos secos” son com melindros, però més petits i
durs
250 g mascarpone
2 cs sucre glassa més un mica per posar per damunt
100 ml de llet semidesnatada
1 llimona
1 cp extracte de vainilla
1 safata de gerds (o alguna altre fruita de temporada)
Xocolata negre per
ratllar
PREPARACIÓ:
Exprimim les 3 taronges en una Font de servir (jo vaig fer
servir la safata de pirex de fer canelons). Barregem aquest suc amb el
limoncello (cal provar la mescla i afegir més suc si es nota massa el gust de l’alcohol).
Cobrim el fons amb els “melindros” per a fer una capa uniforme que vagi
absorbint el líquid.
Un cop fred, llest per menjar. És un postra diferent, però estava
molt bo!!!
Adoro los trifles y este tiene que estar fantástico. Que colores tan bonitos.
ResponEliminaBesos.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina