dimecres, 26 de setembre del 2012

Núvols (“Nubes de fresa” de tota la vida)



INGREDIENTS:

1 sobre de gelatina neutre
1 sobre de gelatina de maduixa
200 ml d’aigua
200 g sucre
1 cs sucre vainillat (el podeu comprar al LIDL en sobres individuals)
Sucre glassa per a decorar


 
PREPARACIÓ:

Escalfem l’agua en un cassó , quan estigui calenta afegim el sucre i la gelatina neutra. Un cop estigui tot ben dissolt afegim el sobre de gelatina de maduixa i el sucre vainillat 8jo vaig posar un sobre dels del LIDL). Remenem de manera constant durant 5 minuts per a que quedi tot uniforme.
Passats els 5 minuts ho posem en un bol i ho deixem refredar durant 1 hora. Un cop estigui fred (no té pinta de “nubes” ni se li assembla i es veu més vermell) ho posem en el pot del batedor i amb les varilles ho batem com si volguéssim batre clares a punt de neu.
Folrem la base d’un motlle amb paper de forn o bé busquem motlles antiadherent (ha de ser bons perquè després costarà de treure). Bolquem la mescla en el motlle i la deixem reposar fins la dia següent.




L’endemà desenganxem la massa del motlle i la tallem a trossets petits (també es pot fer amb motlles de bombons però costa desenganxar). Un cop tinguem tots els trossets els posem amb una bossa de plàstic amb sucre glassa I remenem per a que quedin uniformement coberts I no s’enganxin entre lles. Llest per a menjar

NOTES:

La veritat és que de forma no queden perfectes les primers vegades però de sabor són molt bones, són com les “nubes “ que compràvem de petits.

1 comentari:

  1. La tengo en pendientes desde hace tanto tiempo... y todavía no me he puesto con ella.
    De esta semana no pasa.

    Besos.

    ResponElimina