Amb les trufes sempre
quedes bé, porten poca feina i a quasi tothom li agraden,. En aquest
cas són de tiramisú, tretes del blog “Mi dulce tentación”
INGREDIENTS:
200 g xocolata negra (de
més del 70% de cacau)
200 g mascarpone
5 cs sucre glassa
2 cs cafè soluble (jo no
en tenia i vaig utilitzar un cafè molt curt)
1 o 2 cullerades
d'Amaretto
cacau per decorar
PREPARACIÓ:
Desfem la xocolata la
bany maria, un cop estigui desfet, afegim el sucre, el cafè i el
licor. Remenem bé i afegim el formatge. Retirem del foc i remenem bé
fins a aconseguir una massa uniforme.
Deixem refredar la massa
a la nevera unes 2 hores. Passat aquest temps, fem boletes i les
arrebossem amb cacau i/o encenalls de xocolata.
NOTES:
Per a que les boles no
s'enganxin molt, jo acostumo a fer-les amb guants de làtex, i així
tot queda més net.
Bonissim i molt original. Ho he fet i es relativament sencill, molt bo.
ResponEliminaJoana