dimarts, 24 de desembre del 2013

Gaspatxo de gerds:


 Aquest va ser un plat d’aperitiu per al dinar de Nadal de l’any passat, la recepta la vaig veure d’una revista que publica receptes de l’Arguiñano.


INGREDIENTS:

500 g gerds (“frambuesas”)
250 g tomàquet madur
½ llimona
1 pastanaga
½ poma
Pebre, oli  i sal
3 iogurts grecs


PREPARACIÓ:


Pelem els tomàquets la pastanaga i la poma, rentem els gerds i reservem alguns per a decorar. Mesclem les verdures i fruites amb oli (unes 8 o 10 cullerades, podem fer-ho al gust), el pebre i un pessic de sal. Triturem i afegim una mica d’aigua fins a aconseguir la textura que vulguem.
Ho deixem a la nevera fins a l’hora DE SERVIR. Per a servir-ho barregem el iogurt amb la ratlladura de la pell de la llimona i posem aquesta mescla al fons del recipient on ho vulguem servir.

Posem el gaspatxo per sobre i decorem amb un gerd.





 NOTES:



També afegeixo algunes fotos de taules de Nadal (no molt elaborades però amb poca feina per preparar i recollir)










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada