INGREDIENTS:
500 g gerds (“frambuesas”)
250 g tomàquet madur
½ llimona
1 pastanaga
½ poma
Pebre, oli i sal
3 iogurts grecs
PREPARACIÓ:
Pelem els tomàquets la pastanaga i la poma, rentem els gerds
i reservem alguns per a decorar. Mesclem les verdures i fruites amb oli (unes 8
o 10 cullerades, podem fer-ho al gust), el pebre i un pessic de sal. Triturem i
afegim una mica d’aigua fins a aconseguir la textura que vulguem.
Ho deixem a la nevera fins a l’hora DE SERVIR. Per a
servir-ho barregem el iogurt amb la ratlladura de la pell de la llimona i posem
aquesta mescla al fons del recipient on ho vulguem servir.
Posem el gaspatxo per sobre i decorem amb un gerd.
NOTES:
També afegeixo algunes fotos de taules de Nadal (no molt elaborades però amb poca feina per preparar i recollir)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada