dimarts, 17 de desembre del 2013

Pa de tomàquet, orenga i parmesà


Aquesta és una adaptació per a la panificadora (modificant alguns ingredients i proporcions ) d’una recepta de pa amb parmesà que tenia per casa, malauradament no podria dir d’on la vaig treure perquè la tenia copiada a mà d’alguna revista i no sé d’on la vaig treure.


INGREDIENTS:

60g tomàquet fregit
170 g aigua (temperada, que no estigui freda)
350 g farina de força
1 cs orenga sec
50 g parmesà ratllat
1 cp sucre
1cp sal
15 ml oli d’oliva
Llevat fresc (jo compro uns daus de 25g i vaig posar la meitat)




PREPARACIÓ:

Si ho fem amb panificadora, posem tots els ingredients a la panificadora amb el programa 1  tomany mitjà o petit.



NOTES:


També es pot fer a ma, i així donar-li una forma més rodona. Es fa una muntanya amb la farina i el llevat, i es fa un forat al mig (que quedi en forma de volcà). En el forat, afegim els ingredients un a un i amassem bé. Ho deixem reposar un parell d’hores i ho posem al forn a uns 180º fins a que es dauri.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada