Aquesta és una adaptació per a la panificadora (modificant
alguns ingredients i proporcions ) d’una recepta de pa amb parmesà que tenia
per casa, malauradament no podria dir d’on la vaig treure perquè la tenia
copiada a mà d’alguna revista i no sé d’on la vaig treure.
INGREDIENTS:
60g tomàquet fregit
170 g aigua (temperada, que no estigui freda)
350 g farina de força
1 cs orenga sec
50 g parmesà ratllat
1 cp sucre
1cp sal
15 ml oli d’oliva
Llevat fresc (jo compro uns daus de 25g i vaig posar la
meitat)
PREPARACIÓ:
Si ho fem amb panificadora, posem tots els ingredients a la
panificadora amb el programa 1 tomany
mitjà o petit.
NOTES:
També es pot fer a ma, i així donar-li una forma més rodona.
Es fa una muntanya amb la farina i el llevat, i es fa un forat al mig (que
quedi en forma de volcà). En el forat, afegim els ingredients un a un i amassem
bé. Ho deixem reposar un parell d’hores i ho posem al forn a uns 180º fins a
que es dauri.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada