Aquest pastis de topos es pot fer amb
qualsevol sabor, jo vaig aprofitar que tenia pasta sabor xiclet, la veritat és
que recorda al gust de les piruletes (per als nostàlgics aquests dies que ens
han dit que l’empresa dels kojacs i les piruletes tanca, ja va bé...).
La recepta sabor xiclet és del llibre de l’Alma
Obregón, per als topos vaig fer un pa de pessic normal.
INGREDIENTS:
Per a la massa de sabor xiclet:
200 g mantega
200 g sucre
200 g farina
2 cp llevat
4 ous
2 cullerades de pasta de xiclet
Per a la decoració:
Crema de mantega afegint 2 cullerades de pasta
de xiclet
PREPARACIÓ:
Preparem una massa de pa de pessic i ho
separem en diversos bols (tants com colors vulguem posar per als topos), tenyim
cada porció amb un colorant diferent i ho posem a coure en un motlle de cacke
pops.
Mentrestant preparem el pastís de xicles (jo
ho vaig fer en tres motlles de 18 cm). Tamisem la farina i el llevat. Reservem
en un bol.
Batem la mantega amb el sucre i afegim els ous
un a un. Després afegim la farina a poc a poc. Per últim afegim la pasta de
xiclet.
Quan sigui homogeni, ho posem en elsd motlles.
Muntem el pastís amb una capa de crema de
mantega entre les dues de pastís de xiclet. Jo vaig cobrir tot el pastís i
després el vaig decorar amb fondant. Queda original i quan el talles és quan es
veuen els topos.
NOTES:
Ja sé que costa una mica seguir les
explicacions, ho he fet el més senzill possible, espero que amb l’ajuda de les
fotos quedi més clar. Proveu-ho que queda molt bonic i sorprenent.
Te n'has sortit, està molt ben explicat. A més, queda molt bé i és molt original!
ResponElimina