diumenge, 22 de maig del 2011

Pa

A casa no som molt panarres, però ja fa temps que provo de trobar receptes per fer pa en condicions, sobretot per una qüestió pràctica, però és complicat.

Tot i les difernets receptes, no he aconseguit fer un pa realment bo, ja sigui fent-lo integral, tipus motlle, petites barres... fins i tot amb panets congelats passats pel forn. Res de tot això era gaire pràctic per a les nostres necessitats.

Tot ha canviat des que tenim la panificadora. Les receptes s'han de fer la peu de la lletra perquè sino el pa no queda bo, però és un gran invent. és un electriodomèstic força gran i una petita inversió, però en aques cas ha resultat una bona compra. Ja fa uns mesos que només menjo pa fet a casa.

Tot i les diferents receptes, al LIDL venen farines per fer pa blanc, integral o amb llavors, de diferents cereals, que ja estan preparades per a la panificadora (només cal afegir-hi aigua).

Us penjo algunes fotos de cosetes que pot fer (el meu model pot fer baguettes però només ho he fet una vegada perquè ppoerta molta feina per 4 barretes de no res)


Pa integral que he berenat avui.





Farina del LIDL llesta per fer pa.


Pa dolç (tipus brioix)
Pa d'olives negres i pa d'espècies.




1 comentari: