300 g bolets (en el meu cas van ser "fredolics" i "variat de bolets" de la casa Ferrer)
100 g formatge tipus "Philadelphia" (pot ser ligth)
4 ous
1 dent d'all
farina de galeta ("pa ratllat")
oli,sal i pebre
PREPARACIÓ:
Escorrem els bolets i els trinxem ben petits (es pot fer amb la picadora), junt amb l'all. Salpebrem i ho seltejem amb una mica d'oli. Deixem coure una estona a foc mig. Un cop cuits s'aparten del foc i es deixen refredar.
Mentrestant es fan dos ous durs (es couen en aigua bullent 8-10 minuts). Un cop fets els deixem sota l'aixeta amb aigua freda, els pelem i els trinxem ben petits. Un cop freds posem en un bol els bolets, els ous i el formatge. Ho barregem bé fins que quedi una pasta homogènia.
Fem boles uniformes amb la pasta, les passem per ou batut (els dos ous que ens quedaven) i farina de galeta i ho fregim en abundant oli. Deixem escòrrer sobre un paper absorbent i ja podem servir.
NOTES:
Amb aquesta recepta hi ha hagut quorum, a tothom li va agradar!!!
Mira que els bolets a mi no hem van.. però té una bona pinta!!!! l'hi faré al R.
ResponElimina