dimarts, 9 d’agost del 2011

Cupcackes (segona part)

Després de diversos intents, sambla que anem millorant amb les cupcakes. Us passo les fotos de l'últim intent, aquest cop amb mascarpone.


INGREDIENTS PER AL FROSTING (per unes 15 unitats):

150 g de formatge mascarpone
30 g sucre glas
10 g mantega a temperatura ambient
2 presses de xocolata blanca o negre (opcional)

PREPARACIÓ:

Barrejarels ingredients (amb la xocolata fosa), fem una mescla homogènia i ja podem decorar!!!

3 comentaris:

  1. Que ricos, con mascarpone tienen que estar estupendos¡ bicos

    ResponElimina
  2. Eiii! quina fila ;) mooooolt be, un consell, si aixekes la màniga pastisera més el frosting agafa volum! Peròoooooo moooooolt beeeeeee! no els puc menjar jeje però per els ulls si ;)

    ResponElimina
  3. Con el queso mascarpone queda buenísimo el frosting.
    Saludos

    ResponElimina