dimecres, 8 de febrer del 2012

"Bocaditos" de formatge i curri

INGREDIENTS:

100 g mantega (la traurem de la nevera una estona abans per a que s'estovi)
100 g  farina
2 cp curri
1 cp sal
100 g formatge curat (jo vaig utilitzar Roncal)
100 g formatge ratllat


PREPARACIÓ:

Preparem 2  o 3 safates de forn amb un paper d'alumini untat amb una mica d'oli (el número de safates depèn de la mida de les galetes, a mi em van sortir unes 30 i  vaig utilitzar 2 safates).
En un bol, tamisem la farina, afegim el curri, la sal, el formatge ratllat i el formatge curat rallat o a trossos molt petits. Afegim la mantega i remenem bé fins a aconseguir una massa homogènia.

Extenem la massa sobre una superfície enfarinada i ho igualem amb el corró. Tallem unes 30 rodones amb un talla pastes (d'uns 4 o 5 cm de diàmetre). Els coloquem sobre les safates de forn i els posem al forn escalfat prèviament a 180º C uns 10 o 15 minuts fins a que estiguin daurats.


Els deixem refredar fins a que quedin cruixents. ideals per menjar amb formatge d'untar a les fines herbes!!!

2 comentaris: