INGREDIENTS:
100 g mantega (la traurem de la nevera una estona abans per a que s'estovi)
100 g farina
2 cp curri
1 cp sal
100 g formatge curat (jo vaig utilitzar Roncal)
100 g formatge ratllat
PREPARACIÓ:
Preparem 2 o 3 safates de forn amb un paper d'alumini untat amb una mica d'oli (el número de safates depèn de la mida de les galetes, a mi em van sortir unes 30 i vaig utilitzar 2 safates).
En un bol, tamisem la farina, afegim el curri, la sal, el formatge ratllat i el formatge curat rallat o a trossos molt petits. Afegim la mantega i remenem bé fins a aconseguir una massa homogènia.
Els deixem refredar fins a que quedin cruixents. ideals per menjar amb formatge d'untar a les fines herbes!!!
Anda, mira que sencillo y que aperitivo mas apetecible¡ besiños
ResponEliminarecepta apuntada, amb sembla molt bona
ResponElimina