INGREDIENTS: (per a uns 3 bols de crema)
1 ceba petita
1/2 carbassó
1 patata
1 patata
200 ml de batut de soja (o llet)
150 ml de caldo vegetal
oli, sal, i pebre al gust
PREPARACIÓ:
Tallem la ceba a rodanxes grosses i la posem en una olla petita amb oli calent. Ho deixem coure a foc lent. Mentrestant, tallem el carbassó a daus i l'afegim a la olla. Ho deixem coure uns 15 minuts a foc lent, remenant de tant en tant. Salpebrem i afegim el caldo, la patata a trossos i la beguda de soja (també és pot fer amb llet de vaca). Deixem coure uns minuts més i separem del foc.
Triturem bé amb la batedora fins a obtenir una textura que ens agradi. Normalment el que faig és triturar primer tota la part sòlida i després anar afegint el líquid a poc a poc per a que quedi prou espès (en cas contrari sempre se li pot afegir una mica més de caldo). Tornem a coure uns 2 minuts fer a que quedi homogeni i corregim de sal.
Triturem bé amb la batedora fins a obtenir una textura que ens agradi. Normalment el que faig és triturar primer tota la part sòlida i després anar afegint el líquid a poc a poc per a que quedi prou espès (en cas contrari sempre se li pot afegir una mica més de caldo). Tornem a coure uns 2 minuts fer a que quedi homogeni i corregim de sal.
m'encantan totes les cremes y la de cabasso, la que més.
ResponEliminaHe provat de fer aquesta crema i ha sortit boníssima. I cal tenir en compte que no havia fet mai cap crema!! Gràcies, ets una crac! Espero que posis més receptes de cremes de verdures... m'ha pillat el gust!! :-)
ResponEliminaMolts petons!
He provat de fer aquesta crema i m'ha sortit boníssima!! I cal tenir en compte que no havia fet mai cap crema. Ets una crac!! Espero que posis al bloc més receptes de cremes, n'he pillat el gustillo... :-)
ResponEliminaPetons i moltes felicitats pel bloc.